Teatrul Național „Ivan Vazov” Sofia, Bulgaria

FIESTA

concept și coregrafie Andrea Gavriliu Distributie Galerie foto
Reprezentații
nu sunt programate reprezentații
DATA   vineri 13 octombrie 2023, ora 20.00
LOCUL   Teatrul Godot, Palatul Bragadiru
DURATA   1 h
RECOMANDARE   14+
spectacol de teatru fizic

Despre

„Așa cum dezvăluie deja titlul, spectacolul este o petrecere. Ocazia este irelevantă, experiența în sine devine importantă pentru fiecare spectator. Fiecăruia îi este dată libertatea să se recuoască pe sine în această petrecere, pe ceilalți sau societatea în general. Spațiul neconvențional în care are loc are mijloacele necesare să aducă spectatorii mai aproape de artiști, de interpreți, de dansatori, pentru ca ei să aibă în mod concret o apropiere față de această călătorie în care se pornesc. În acest mod, spectatorii nu vor fi doar voayeuri privind din întuneric, ei vor avea posibilitatea să participe activ la eceastă experiență energetică. 

„Fiesta” este un spectacol de teatru fizic cu mișcări foarte elaborate, care în fiecare secundă exprimă. Nu există text vorbit care să explice evenimentele care se întâmplă, fizicalitatea actorilor exprimă totul. În acest fel, spectatorii vor percepe nu numai cu intelectul lor, cu mintea lor, dar și cu instinctul și cu emoțiile în egală măsură.”

Andrea Gavriliu

As the title already divulges without any discretion, the performance is about a party. The occasion is irrelevant, it is the experience itself that matters for each unique spectator. Everyone is given the freedom to recognize themselves, others or just society in general at this party. The unconventional space in which it takes place – the national theater's first floor foyer – has the necessary means to bring the audience closer to the performers, so they can get a better approach (literally) to this journey they are about to get in. This way, the spectators will not be just voyeurs watching from the dark, they will be able to attend actively this energetic experience.

Andrea Gavriliu

Distribuție

Yavor Valkanov

Plamen Dimov

Snezhina Petrova

Nadya Keranova

Ĭoana Titkova

Elena Ivanova

Asen Dankov

Kire Gyorevski

Echipa de creație

scenografia

Andreea Săndulescu

muzica

Mihai Dobre

trompetist

Sebastian Burneci

asistent regie

Reneta Ikonomova

© foto & trailer

Stefan N. Shterev

poster

Nikolay Dimitrov

Cumpără bilete